top of page

Persoonlijk ouderen advies

Heeft u  behoefte aan een sterker sociaal leven? Welzijn onze Zorg is de specialist om dit samen met u aan te pakken. Wij leveren persoonlijk maatwerk. Wij gaan onder andere samen naar nieuwe activiteiten of woonsituaties om te beoordelen of deze bij u passen. 

Wij zijn de spin in het web voor ouderen, familie, mantelzorgers, huisartsen of andere organisaties. Het eerste aanspreekpunt. Wij zoeken zaken graag voor u uit.

Mantelzorgers, buren, huisartsen of wijkzorg kunnen contact met ons opnemen zodat wij kunnen nagaan waar we elkaar mee kunnen helpen. Ook kunt u terecht bij ons met uw PGB en via de WMO.

 

Welzijn onze Zorg kan ook veel betekenen voor ouderen die opgenomen zijn in een verpleeghuis. Als er meer behoefte is aan individuele activiteiten, koppelen wij daar gerichte aanbieders aan die gespecialiseerd zijn in deze doelgroep en houden voortdurend contact met de familie, ouderen en aanbieders.

Contact

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij leveren maatwerk...

...omdat iedere situatie anders is.

 

​Welzijn onze Zorg inschakelen is een verstandige keuze als u langer succesvol thuis wilt wonen. Wij bieden u allerlei mogelijkheden om dit succesvol te maken. 

  • Organiseren en coördineren van zorg en welzijn voor u of uw familie 

  • Het uitzoeken welke regelingen het beste bij u passen, zoals bijv. Wlz (Wet langdurige zorg)Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), pgb (persoonsgebonden budget) of particuliere zorg. 

  • Individuele specialistische begeleiding als de aangeboden begeleiding niet (volledig) afdoende blijkt. 

  • Ondersteuning van familie en mantelzorgers. Contact ook in de avonduren!

  • Het coördineren van het dagelijkse activiteiten, zodat de naaste familie en mantelzorgers weer het kopje koffie kunnen drinken i.p.v. altijd moeten zorgen.  

 

Kortom: wij zijn een spin in het web en ontzorgen u en uw familie bij het regelen van zorg en welzijn. 

Wij gaan graag met u in gesprek!

bottom of page