top of page

Waarom Welzijn onze Zorg?

Welzijn onze Zorg is de partner voor welzijn en ondersteuning in uw buurt. Wij versterken het welbevinden van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Wij bieden een helpende hand, zonder het roer over te nemen. 

Samen eten, koffiedrinken, praatgroepen, wandelgroepen, de zilverlijn, voa's en huba's, tal van organisaties en initiatieven voor ouderen in kranten of digitaal. Begrijpt u het nog? Overal is iets te halen. Maar hoe weet u of dat ook echt bij u past? En wie zoekt samen met u naar alternatieven als veel plezierige of nuttige dingen door ouderdom of ziekte gewoon niet meer gaan? Wie gaat eens met u mee naar een activiteit om te kijken of het iets voor u is? En bespreekt achteraf uw ervaring? Wie voorziet u dus in uw welzijn? We blijven langer thuiswonen, maar hoe maken we dit succesvol? 

Welzijn onze Zorg is de spin in het web, het ontbrekende puzzelstukje, die het geheel tussen de vraag en het diverse aanbod compleet maakt. Samen kijken we eerst naar het netwerk om de ouderen heen. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Waar liggen de mogelijkheden en welke initiatieven passen daar naadloos in?

Ons uitgangspunt is: we gaan het niet niét doen, maar we doen het ánders!

Compliment of klacht?

Welzijn onze Zorg doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u een opmerking over onze dienstverlening? Laat het ons weten!

bottom of page